Facebook title

SKIP HOP

SKIP HOP

SKIP HOP speelgoed, kinderrugzakken en lunchboxen


SKIP HOP speelgoed herken je meteen aan de bekende dieren en de heldere kleuren. SKIP HOP speelgoed is super leuk als origineel kraamcadeau voor de allerkleinsten.
De kinderrugzakken van SKIP HOP spreken kinderen enorm aan, een rugzak in de vorm van een eenhoorn, luipaard, aap, uil, vos en nog veel meer dieren. Wat ons betreft DE rugzak om het stoere avontuur van de basisschool aan te gaan!  Mix & match deze kinderrugzak met bijpassende lunchbox en drinkfles. 
Nieuw in het assortiment zijn de SKIP HOP kinderparaplu's met een doorzichtig kijkvenster, nu wordt regen pas leuk met kinderparaplu  boven je hoofd en door het venster heb je goed zicht op de weg.
Het SKIP HOP team zet zich maximaal in voor het ontwerp en functionaliteit en ziet hierbij geen enkel detail over het hoofd. SKIP HOP biedt het allerbeste voor ouders en kinderen.

Grid List

Set Descending Direction

36 Item(s)

Grid List

Set Descending Direction

36 Item(s)

  • Questions?
    0572 - 700 203
  • NL + BE + DE Free shipping
    from € 75,00
  • Secure ordering
    and payment
  • Money back guarantee
Wee Gallery Vilac Skip Hop Kid O Janod Petit Monkey Ferm Living DJECO Tender Leaf Plan Toys Wobbel KidsDepot Roommate Eef Lillemor Noodoll Nobodinoz BLAFRE Jellycat Le Toy Van Trixie Kids Concept Liewood
PSikhouvanjou gets a rating of 9.3 / 10 out of 1501 ratings.