Facebook title

La Cerise Sur Le Gateau

La Cerise Sur Le Gateau

La Cerise Sur Le Gateau beddengoed voor de kinderkamer


De mooiste dekbedovetrek voor de kinderkamer, eenpersoons dekbedovertrekken in prachtige kleuren en mooie patronen en bijpassende gekleurde hoeslakens in percal katoen en kussenslopen.
La Cerise sur le Gateu beddengoed is verkrijgbnaar in eenpersoons formaat, combineer je favoriete kleuren voor de kinderkamer en mix en match de mooiste dekbedset met de kussenslopen en hoeslakens. Prachtig beddengoed voor de kinderkamer, de kers op de taart!
Het beddengoed voor kinderen van La Cerise Sur Le Gateau is gemaakt van 100% organische katoen percal, heerlijk zacht en wordt bij elk gebruik nog fijner. 
Het kinder beddengoed wordt gemaakt in Portugal. Een verantwoorde keus met een stijlvolle uitstraling. Een mooie collectie dekbedovertrekken, kussenslopen en hoeslakens de perfecte finishing touch voor je kinderkamer.

Grid List

Set Descending Direction

1 Item(s)

Grid List

Set Descending Direction

1 Item(s)

  • Questions?
    0572 - 700 203
  • NL + BE + DE Free shipping
    from € 75,00
  • Secure ordering
    and payment
  • Money back guarantee
Wee Gallery Vilac Skip Hop Kid O Janod Petit Monkey Ferm Living DJECO Tender Leaf Plan Toys Wobbel KidsDepot Roommate Eef Lillemor Noodoll Nobodinoz BLAFRE Jellycat Le Toy Van Trixie Kids Concept Liewood
PSikhouvanjou gets a rating of 9.3 / 10 out of 1381 ratings.