Facebook title

Jellycat

Jellycat

Jellycat knuffels en knuffeldoekjes  


Jellycat maakt knuffels en knuffeldoekjes als geen ander, wanneer je deze knuffels voelt snap je waarom Jellycat zo populair is.Jellycat heeft een zeer uitgebreide collectie knuffels, bashful the bunny voor de allerkleinste perfect als lief kraamcadeau, of de populaire knuffeldoekjes en octopus, ook razend populair. Zoek je een dino knuffel? Dan is jellycat ook het juiste antwoord, we hebben dino knuffels in allerlei soorten en maten.
Jellycat maakt sinds 1999 originele en grappige knuffels en combineert luxueuze stoffen met ontwerpen die soms eigenzinnig zijn, soms schattig, maar altijd met iets anders waardoor ze zich onderscheiden van de massa!
De naam Jellycat werd bedacht door een kind dat van gelei en van katten hield en giechelde bij de gedachte aan de twee samen. De grappige naam is een geweldige weerspiegeling van het ontwerp en dus bleef het hangen! Alles staat overzichtelijk zodat jij fijn en makkelijk shopt.

Grid List

Set Descending Direction

1-64 of 121

Page:
 1. 1
 2. 2

Grid List

Set Descending Direction

1-64 of 121

Page:
 1. 1
 2. 2
 • Questions?
  0572 - 700 203
 • World wide
  shipping
 • Secure ordering
  and payment
 • Money back guarantee
Wee Gallery Vilac Janod Petit Monkey Ferm Living DJECO Tender Leaf Plan Toys KidsDepot Nobodinoz BLAFRE Jellycat Le Toy Van Trixie Kids Concept Liewood
PSikhouvanjou gets a rating of 9.3 / 10 out of 1554 ratings.