Facebook title

JANOD

JANOD

JANOD houten speelgoed, puzzels en raket


JANOD het merk voor houten speelgoed, al jarenlang maakt JANOD houten speelgoed zoals trekfiguren, de magneet raket, houten puzzels en toffe pretend & play set zoals een doktersset & make up set voor kinderen. JANOD speelgoed heeft de slag gemaakt en combineert de beste illustratoren, design en kleuren en vertaalt deze in prachtig houten speelgoed.
De houten raket van JANOD is al jaren een van onze bestsellers! Net als de de mooie stapeltorens, het evenwichtspel en de prachtige puzzelkoffers deze zijn al jaren favoriet als cadeau..
Nieuw voor S2019 is JANOD atelier is voor kinderen die graag knutselen en creatief bezig willen zijn, leuk knutsel speelgoed waar je meteen mee aan de slag kunt gaan. En de JANOD pure collectie een speciale houten speelgoed lijn voor de allerkleinsten in zachte kleuren.
Elk seizoen maken een selectie uit de JANOD collectie die het meest favoriet zijn bij kinderen en waar gegarandeerd veel mee gespeeld wordt!

Grid List

Set Descending Direction

1-64 of 131

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Grid List

Set Descending Direction

1-64 of 131

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Questions?
  0572 - 700 203
 • World wide
  shipping
 • Secure ordering
  and payment
 • Money back guarantee
Wee Gallery Vilac Janod Petit Monkey Ferm Living DJECO Tender Leaf Plan Toys KidsDepot Nobodinoz BLAFRE Jellycat Le Toy Van Trixie Kids Concept Liewood
PSikhouvanjou gets a rating of 9.3 / 10 out of 1543 ratings.