Facebook title

EKOBO

EKOBO

EKOBO bamboe kinderservies en babyservies, duurzaam en ecologisch


EKOBO was het eerste merk dat bamboe kinderservies in de markt introduceerde. Boo en Bruno zochten voor hun oudste dochter kinderservies wat vrij was van BPA en dat konden ze niet vinden dus besloten ze zelf bamboo kinderervies te ontwikkelen.
In 2012 gaan ze samenwerken met een fabriek in China die al bamboo vezel producten maakt en bundelen ze hun kennis en ontwikkeln ze een BIOBU® FSC-certified Bamboo Fibre Collection, het alternatief voor traditionele plastics.
EKOBO heeft een grote collectie, welke kleurrijk en duurzaam is en vrij van BPA, PVC en Phtalates. Het nieuwste kinderservies in prachtige uni kleuren en het orginele bamboo kinderservies SEAS en TREES zijn een echte aanwinst voor onze collectie eten en drinken. Het bamboo babyservies is een prachtig en betaabaar kraamcadeau wat zeker gewaardeerd zal worden door de ouders.  

Grid List

Set Descending Direction

7 Item(s)

Grid List

Set Descending Direction

7 Item(s)

  • Questions?
    0572 - 700 203
  • NL + BE + DE Free shipping
    from € 75,00
  • Secure ordering
    and payment
  • Money back guarantee
Wee Gallery Vilac Skip Hop Kid O Janod Petit Monkey Ferm Living DJECO Tender Leaf Plan Toys Wobbel KidsDepot Roommate Eef Lillemor Noodoll Nobodinoz BLAFRE Jellycat Le Toy Van Trixie Kids Concept Liewood
PSikhouvanjou gets a rating of 9.3 / 10 out of 1499 ratings.