De Tellkiddo dekbedsets lieten ons zwichten: beddengoed bij PSikhouvanjou.

Wij hebben een zwak voor mooi beddengoed. Onze kinderen slapen onder heerlijke debedsets en op instagram zien we prachtig opgemaakte bedden voorbij komen. Mooie prints en kleuren, wij zijn er gevoelig voor. Toch twijfelden we nog altijd of beddengoed wel een artikel was voor PS. 
Het succes van de Tellkiddo paper bags en Tellkiddo fabric bags liet ons stoppen met twijfelen: vanaf nu verkopen wij met veel plezier de Tellkiddo dekbedsets. Welk kind kruipt er nu niet graag onder de wol als er zulke mooie beren bij je komen logeren? 

Zoals we van Tellkiddo gewend zijn, is het beddengoed eenvoudig maar mooi. De berenprint siert de dekbedset die wij in 2 formaten aanbieden. De Tellkiddo Kiddo dekbedset is 110 x 125 cm en wordt geleverd met een kussensloop van 55 x 35 cm. In Nederland is dit het formaat van een wieg, en daarin gebruiken wij geen dekbedden. In Scandinavische landen hebben ze daar een oplossing voor bedacht: kinderen liggen daar onder een dekbed in de wandelwagen. (Tijdens mijn eerste bezoek aan Kopenhagen keek ik mijn ogen uit, ouders laten daar de wandelwagen- met kind- buiten staan als zij een restaurant of cafe binnengaan. Slapen in de buitenlucht, heerlijk! ) Wij gebruiken de sloop in plaats van een hydrofieldoek bij het hoofdeind van de wieg. praktisch mag ook mooi zijn!

De Tellkiddo 1 persoons dekbedset is 150 x 200 cm met een kussensloop van 60 x 50 cm. 10 cm breder dan wat wij gewend zijn. De lengte komt wel overeen met Nederlandse dekbedden, de 5 cm die je aan beide zijkanten overhoudt zijn geen probleem. Lekker instoppen, oogjes toe en lekker slapen!