De herftsvakantie is in sommige delen van het land weer begonnen, voor ons de aftrap naar 1 van de favoriete onderdelen van ons werk: SINTERKLAAS!!! Al jaren vertellen we onze kinderen (en jullie dus ook) dat wij Hofleverancier van Sinterklaas zijn. De pieten zoeken in ons magazijn tussen het speelgoed en de kinderkameraccessoires naar de allermooiste cadeau's. De bestellingen van de Sint pakken wij al jarenlang met veel liefde en plezier in. Verrukt zijn onze kinderen als ze de rollen sinterklaaspapier weer aan de houders zien hangen; 'Mogen jullie weer inpakken voor Sinterklaas mam?".

 

Wij zijn dus ook al een aantal maanden bezig om het leukste speelgoed, de allermooiste kinderboeken en de beste cadeau's in te kopen. Langzaamaan druppelt alles binnen. Handen uit de mouwen en online zetten maar! (De pieten hebben nooit verteld dat dat ook bij het Hofleverancierschap hoort, wij zouden ook graag een avondje schoenen vullen en dan mogen zij een dag op de bureaustoel.) Voor ons ook een kersje op de taart. Bijna dagelijks komen er dozen vol geweldig speelgoed binnen. Wat dat betreft lijkt het werken in een webshop elke dag wel een beetje op Sinterklaas.

 

Dit jaar is de Fisher Price Classic Kassa een topcadeau voor kinderen. Ze zijn niet aan te slepen en wij begrijpen dat. Sentiment en een geweldige kassa. Leuk voor ouders en de kinderen, kortom een besteller. 
Ben je op zoek naar iets speciaals of weet je echt niet wat je je kindje wilt gaan geven op 5 december? Mail ons gerust, wij geven heel graag advies!