Jullie waren zo enthousiast over de Roommate Doodle Drop dat wij meteen de catalogus ingedoken zijn om meer van dit mooie merk in te kopen. En we mogen wel zeggen dat dat gelukt is. Het valt niet mee om te kiezen uit zoveel leuke en kleurrijke kinderkameraccessoires. Ideale wand opbergers en kapstokken voor de babykamer en kinderkamer.
We kijken naar de modekleuren, en welke kleuren onze kinderen aan de muur zouden willen in hun kinderkamer. Wij kozen unaniem voor de olifantenlamp, maar de kinderen kozen toch echt voor Teddy.
De ontwerpers achter ROOMMATE weten het mooi te omschrijven. A home with kids is a home full of life. Maar toen wij uit aan het pakken waren konden we ineens niet meer zonder de magneetborden. Ideaal in de keuken. Je boodschappenlijstje of to-do list noteer je op het bord, theedoeken en boodschappentassen hang je aan de haken. Er is zelfs ruimte voor een kookboek. En die Sinus box... Een perfect plek in de hal, hang je sleutels aan de haak en je bent ze nooit meer kwijt. En natuurlijk hoort de Sinux box in de kinderkamer om van alles in opruimen en de je mooiste knuffels in te laten pronken. Je mooiste speelgoed stel je tentoon in deze Roommate Sinus box.