Play en Go speelkleed / opbergzak ->  inmiddels hebben wij 12 verschillende varianten in ons assortiment. Play en Go weet ons elke keer weer te verrassen met hun prints and nu met de limited edition Play en Go is de flamingoprint. Een limited edition -daar zijn wij dol op- en flamingo's op een frisse mint basis -daar zijn onze kinderen dol op-, succes gegarandeerd!

 play and go speelkleed opberzak flamningoplay and go speelkleed opberzak panda eef lillemor

 

Ook Play en Go speelkleed / opbergzak panda met een gave pandaprint van Eef Lillemor is een bestseller in onze shop. Welke ouder of oppas wil daar het rondslingerende speelgoed nou niet in opbergen? Want dat is toch echt de succesformule achter Play en Go. Een practische opberger die ook nog eens heel aantrekkelijk is voor kinderen en ouders.

play and go atmos

Play en Go speelkleed / opbergzak zijn er in verschillende dessins, maar allemaal zijn ze 140 cm in doorsnede. Trek aan het touw en het kleed wordt automatisch een opbergzak met een fijne ophanglus. Superhandig dus! De speelkleden zijn gemaakt van oxford katoen en wasbaar op een fijnwasprogramma, gebruik hiervoor wasmiddel zonder bleek. De artikelen van Play en Go mogen niet in de droger.