Play en go speelkleden en opbergzakken, waarom hebben we ze niet eerder ontdekt?
De printjes maar vooral de functionaliteit maken deze speelkleden tot een geweldig cadeau.  

Duplo, lego, houten blokken en ander ronddwalend speelgoed berg je in een handomdraai op met deze mooie en vooral ook praktische opberger van Play en go! De naam verklapt het al een beetje... Klaar met spelen? Gaan!

Speel met je speelgoed op het speelkleed, ben je klaar? Dan trek je aan de lussen en het kleed vouwt zich ineen tot een opbergzak. (En ben je per ongeluk een blokje vergeten dan geeft dat helemaal niks. Die stop je er nog makkelijk bij!) De opbergzak heeft een makkelijke ophanglus. Kies je lievelingsexemplaar en hang hem in de kamer als een mooi accessoire. Opgeruimd staat netjes... En mooi!

 

Afgelopen weekend hebben wij de nieuwste prints van play and go gezien. We werden direct verliefd, en jullie vast ook. Wat dacht je van een Play en Go opbergzak met de zwart wit panda print van Eef Lillemor? Ook een echte superhelden opbergzak komt deze kant op, in mooie heldere kleuren kobaltblauw en rood. Deze opberger is ontworpen door My name is Simone, bekend van de grappige gezichtenkussens die wij ooit in onze shop verkochten.
BAKKER, made with love ken je misschien van de geweldige schooltasjes. Zij ontwierpen een print met de naam 'Badminton' voor play and go, dat beloofd veel goeds!

                      

De play and go speelkleed en opbergzak is gemaakt van een stevige oxford katoen. Komt de zak vies mee naar huis na een dagje strand dan was je hem uit op een fijnwasprogramma met wasmiddel zonder bleek. De opberger mag niet in de droger.