Noodoll- Een wereld waar de wolken van zachte fleece zijn. Zelfs de bliksemschichten vragen om een knuffel. Een wereld waar je lievelingsknuffel geboren wordt. Dat moet de wereld van Noodoll zijn!
Het bekendst is het Noodoll kussen wolk. Een perfecte accessoire voor de kinderkamer in wit of grijs. Mooi voor op bed of op een stoel op de kinderkamer. (En droom je van een wolkenthema in de kinderkamer? Wij verkopen ook wolkenlamp nimbus ,)

Vanuit de stellingen van ons magazijn klinkt af en toe een zacht gegiebel. We hebben ze nooit kunnen betrappen maar wij denken dat het de knuffels van Noodoll zijn. Noodoll heeft een wereld gecreeerd vol vriendelijke enondeugende dieren. De Noodoll muis staat bekend als Noodoll Ricecracker
Een mooie gele knuffel die perfect is als accessoire op de kinderkamer. De knuffels zijn 20 cm groot en 15 cm breed en zijn gemaakt van zachte fleece. Perfecte eigenschappen om een favoriete knuffel te worden. En voor je het weet hoor jij ook af en toe gegiebel, maar dan vanuit je eigen huis!

Waanzinnig blij werden wij van de nieuwste Noodoll knuffels