Naast speelgoed van DJECO en VILAC zijn wij er trots op dat wij al jarenlang het speelgoed van JANOD mogen verkopen. Het speelgoed van JANOD is prachtig vormgegeven en dankzij het educatieve tintje dat er vaak aan het speelgoed zit is het een perfect cadeau! Net als DJECO en VILAC blijft ook JANOD vernieuwen, elk jaar verschijnen er nieuwe bestsellers die meteen op het verlanglijstje van onze kinderen (en van ons!) komen. Het speelgoed van JANOD draagt het FSC label. Het hout wat voor hun speelgoed gebruikt wordt is verantwoord verbouwd. Wij vinden het fijn wanneer een speelgoedmerk ook stilstaat bij de toekomst van onze kinderen!

 

                                     

 

(Bijna) iedereen kent hem; de JANOD houten raket. Al jarenlang een geweldig kraamcadeau en een prachtige kinderkamer accessoire. Wanneer je kindje er oud genoeg voor is kan hij van de kast en is de JANOD houten raket goed voor uren speelplezier. De JANOD kubix serie is ook erg geschikt als kraamcadeau. Een mooie start van een fijne collectie speelgoed voor je kleintje!

 De JANOD story serie vliegt de deur uit in de dagen voor sinterklaas. Dit speelgoed is eindeloos met elkaar te combineren en stimuleert de fantasie van je kindje. Op zoek naar een houten trein? Een JANOD story express set bevat een houten trein en rails en als enorme extra een story box: onderdelen die allemaal passen bij het thema. Kies je voor de JANOD story circus serie? Dan is de doos een circustent en zijn er clowns, een koorddanseres en sterke man bijgeleverd. Ook de directeur komt mee om het verhaal compleet te maken. De JANOD story serie is verkrijgbaar vanaf €5.95 dus de start van een verzameling is snel gemaakt!

De JANOD magnetische puzzel menselijk lichaam won 'the best toy award'. Wij snappen dit heel goed want dit speelgoed is geweldig om mee te spelen, educatief en ook nog eens heel erg mooi. Het magnetische bord hang je op als accessoire op de kinderkamer. Met de bijgeleverde magneten leert je kind alle onderdelen van het menselijk lichaam. De houten aanwijsstok mag natuurlijk niet ontbreken tijdens het schooltje spelen! 

                                                                 JANOD magnetische puzzel menselijk lichaam

                                                                          

Wij kunnen nog heel lang verder schrijven over hoe geweldig wij het speelgoed van JANOD vinden. Over de JANOD puzzelkoffers, over het JANOD evenwichtspel nutty. Over de JANOD stapeltorens die onze kinderen kregen op hun 1e verjaardag. (En die nu op zolder staan voor de volgende generatie.) Kijk zelf eens in onze webshop in de categorie speelgoed en maak een fijne verlanglijst. Wij zijn benieuwd naar het favoriete speelgoed van jullie en jullie kinderen!