DJECO spelletjes, de spellen die wij en onze kinderen het allerliefst spelen. Het grote voordeel aan de spelletjes van DJECO is dat hjet vaak herkenbare spellen zijn maar dan in een mooi en stevig jasje. Sommige spellen van DJECO staan bij ons dan ook al jaren in de kast (En op de keukentafel!) en nog steeds zijn ze prachtig. De spellen van DJECO zijn prachtig geiilustreerd en spreken tot de verbeelding. 

                     DJECO little cooperation blog

De DJECO Little serie bestaat uit spelletjes voor kinderen vanaf 2 jaar. Met aantrekkelijke grote dieren die als pionnen dienen zijn deze DJECO spellen favoriet bij de allerkleinsten. DJECO Little Cooperation is een perfect verjaardagscadeau voor elke peuter. En ben je klaar met spelen? Dan berg je het spel makkelijk weer op. De doos is groot genoeg!

                       

                            DJECO slangen en ladders blog

 

Voor de wat oudere kinderen heeft DJECO oude bekenden in een nieuw jasje gegoten. Mens erger je niet, slangen en ladders, en shut the box. Vooral dat laatste spel wordt door onze kinderen regelmatig op tafel gezet. Lekker fanatiek, er kan er maar 1 de winnaar zijn!

                                                     

                                                                             DJECO shut the box blog

 

Leuk om cadeau te geven zijn de kleinere kaartspellen van DJECO. Makkelijk om mee te nemen dus leuk om onderweg een spelletje te doen. Wij hebben volop keus in ons uitgebreide assortiment DJECO speelgoed.