Set Descending Direction

1-10 of 14

Page:
 1. 1
 2. 2

Kiko+ speelgoed

21 Feb 2017 14:10:33

Kiko+ speelgoed, een prachtig met houten kraamcadeau's, houten pullback auto's, de welbekende Kiko+ Gatcha Gatcha en onze grote favoriet: de Kiko+ Usagi, 2 mooie houten tuimelhaasjes die een zacht tinkelend geluidje maken wanneer je ze beweegt.

 

                          Kiko+ speelgoed Usagi kraamcadeau Kiko+ speelgoed auto

 

Het speelgoed van Kiko+ is heel leuk om mee te spelen. Het daagt uit en door het simpele ontwerp draagt het bij aan je fantasie. Maar wij vinden het speelgoed vooral heel erg mooi. De prachtige houten pullback auto's s uit de Kuruma serie van Kiko+. zijn hier een goed voorbeeld van.  Trek de auto naar achter, laat los... En racen maar! De Kiko+ auto's zijn gemaakt van beukenhout, hebben een versierd dak en mooie details. Bijna te mooi om mee te spelen...!

De merknaam Kiko+ is opgebouwd uit Ki, japans voor kind, en Ko, japans voor hout. En de +? Dat slaat op de samenwerking die Kaz, de ontwerpster achter Kiko+ heeft met alle mensen die betrokken zijn bij het produceren van het prachtige houten speelgoed. En wat er ook fijn is aan dit geweldige merk? Al het speelgoed is voorzien van een CE-keurmerk en gemaakt van FSC goedgekeurd hout. Met een product van Kiko+ geef je dus een heel verantwoord (en vooral ook mooi!) kraamcadeau!

 

                         Kiko+ speelgoed usagi kraamcadeau blog

 

Posted in Houten speelgoed Speelgoed By Coretty Wierdsma

Kid O speelgoed - Myland

31 Jan 2017 15:32:32

Kid O, speelgoed in een wel heel design jasje! De nieuwe Kid O Myland serie is uniek en supergaaf. Kid O Myland speelgoed is interactief en gaat jarenlang mee. Het Myland paard maakt geluid, hoe sneller je beweegt des te sneller het geluid.  Eigenlijk wil ik de hele collectie om zelf naar te kijken en mee te spelen. Wij gokken dat Kid O Myland net als Fisher Price een echte klassier wordt!

                         Kid O Myland paard interactief geluid

                          

Wij verwachten dit jaar een groot deel van de nieuwe collectie Myland van Kid O. Je geduld wordt rijkelijk beloont want de Myland serie is helemaal geweldig! Naast de Kid O Myland woonboot, auto en zeehond die we al in ons assortiment hebben, verwachten wij de Myland Dino, hij mag nu alvast op het verlanglijstje... De Myland speelhuisjes komen ook. Deze blokken huisjes zijn los verkrijgbaar. Je klikt ze aan elkaar tot 1 groot speelhuis. 

Posted in Speelgoed By Coretty Wierdsma

DJECO speelgoed S2017

24 Jan 2017 13:32:38

DJECO... Onze absolute favoriet op speelgoedgebied. De puzzels, stapelblokken en spellen van DJECO zorgen al jaren voor heel veel speelplezier bij onze kinderen. Vandaar dat wij ook met regelmaat de catalogus doorkijken, voor inspiratie en om nog meer moois uit te zoeken voor onze klanten.

                                                                          DJECO 3 lagen puzzel blog

Er zijn puzzels en er zijn DJECO puzzels. DJECO 3 lagen puzzel chez nut en chez carot zijn toch wel onze absolute bestsellers. De afbeeldingen op de puzzels zijn aantrekkelijk voor kinderen maar ook voor volwassenen leuk om naar te kijken. De DJECO puzzels zitten allemaal in een stevige doos. Heel fijn want een grote ergernis in de speelgoedkast zijn toch wel kapotte dozen waar een puzzel of spel net niet helemaal meer inpast. Gelukkig hebben ze bij DJECO kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dat scheel enorm veel frustratie na het spelen!

 

DJECO is zeer kieskeurig in het kiezen van haar verkooppunten. Daarom zijn wij er erg trots op dat wij dit merk al een groot aantal jaar mogen voeren. Als 1 van de eerste online verkooppunten in Nederland hebben wij onze collectie altijd met zorg uitgezocht en laten groeien. De DJECO klassiekers verkopen wij met veel plezier al jaren, en deze blijven natuurlijk nog heel lang in ons assortiment. De DJECO stapeltorens, of stapelblokken, zijn hier een goed voorbeeld van. Inmiddels hebben wij de blokken al voor heel veel pasgeboren kindjes in mogen pakken als kraamcadeau. De stapelblokken van DJECO zijn niet alleen leuk om mee te spoelen, maar ook prachtig als accessoire op de kinderkamer. 

 

                                                                    DJECO stapeltoren blog  DJECO stapeltoren blog

Posted in Speelgoed DJECO By Magazijn Psikhouvanjou

Speelgoed - Dank u Sinterklaasje

18 Oct 2016 16:20:59

De herftvakantie is in sommige delen van het land weer begonnen, voor ons de aftrap naar 1 van de favoriete onderdelen van ons werk: SINTERKLAAS!!! Al jaren vertellen we onze kinderen (en jullie dus ook) dat wij Hofleverancier van Sinterklaas zijn. De pieten zoeken in ons magazijn tussen het speelgoed en de kinderkameraccessoires naar de allermooiste cadeau's. De bestellingen van de Sint pakken wij al jarenlang met veel liefde en plezier in. Verrukt zijn onze kinderen als ze de rollen sinterklaaspapier weer aan de houders zien hangen; 'Mogen jullie weer inpakken voor Sinterklaas mam?".

 

Wij zijn dus ook al een aantal maanden bezig om het leukste speelgoed, de allermooiste kinderboeken en de beste cadeau's in te kopen. Langzaamaan druppelt alles binnen. Handen uit de mouwen en online zetten maar! (De pieten hebben nooit verteld dat dat ook bij het Hofleverancierschap hoort, wij zouden ook graag een avondje schoenen vullen en dan mogen zij een dag op de bureaustoel.) Voor ons ook een kersje op de taart. Bijna dagelijks komen er dozen vol geweldig speelgoed binnen. Wat dat betreft lijkt het werken in een webshop elke dag wel een beetje op Sinterklaas.

 

Dit jaar is de Fisher Price Classic Kassa een topcadeau voor kinderen. Ze zijn niet aan te slepen en wij begrijpen dat. Sentiment en een geweldige kassa. Leuk voor ouders en de kinderen, kortom een besteller. 
Ben je op zoek naar iets speciaals of weet je echt niet wat je je kindje wilt gaan geven op 5 december? Mail ons gerust, wij geven heel graag advies!

Posted in Speelgoed By Magazijn Psikhouvanjou

Plan Toys - loopfietsen

6 Oct 2016 12:24:35

Wauw! Wat zijn wij onder de indruk van de Plan Toys fietsen. Loopfietsen en een echte bakfiets, Plan Toys weet hoe wij onze kinderen graag mee naar buiten nemen. (En ook binnen kan er gefiets worden, de banden hebben een rubber band zodat ze niet krassen op de vloer!) De fietsen van Plan Toys zijn, zoals al hun speelgoed, allemaal van hout en hebben gekleurde details.

 

Ontdek de wereld op de Plan Toys bakfiets. De zwarte schotten van de bak kunnen gebruikt worden als krijtbord. Teken een croissantje en je kindje speelt dat hij het brood bezorgd. Of laat hem zelf een mooie tekening maken, dat worden een boel complimenten op straat. De bakfiets heeft een toeter, een kleine drukknop in het stuur die een prettig geluid maakt. Stap maar op en laadt die bak vol met je lievelingsknuffels en ga lekker op pad!

 

De Plan toys Bike Ride on II is onze grote favoriet. Tussen het voor- en achterwiel zit een flexibel deel waardoor de fiets heel wendbaar is. Geen omklappende stuurtjes maar een heel prettige manier om te leren sturen. Het kinderfietsje heeft een stoer uiterlijk zonder heel erg lomp te zijn. Hij weegt maar 1.7 kg dus wanneer je kindje geen zin meer heeft om te fietsen til je de fiets makkelijk even op.

 

De Balance Tricycle is een hele fijne fiets ter voorbereiding van het echte fietsen; leer in balans te blijven op de 3 wielen. Het fijne aan deze houten fiets is dat het zadel verstelbaar is in hoogte op 27 en 32 cm. Je zet de fiets makkelijk in elkaar.

Posted in Houten speelgoed Speelgoed By Magazijn Psikhouvanjou

DJECO en Crayola

4 Oct 2016 16:32:13

Na een dag uitpakken is het heerlijk om even te gaan zitten om te bloggen over ons favoriete onderwerp: Speelgoed! Afgelopen zomer verkochten wij de schappen bijna leeg en inmiddels stromen ze weer vol. 2 pallets DJECO (we konden niet kiezen bij het bestellen) en een pallet Crayola (Onze kinderen hebben mee uitgezocht, hun favoriete knutselspeelgoed) staan weer keurig netjes uitgepakt klaar.

 

DJECO bezochten wij begin september in Parijs. Wat houden wij van dit merk!! Tijdloos en van goede kwaliteit, het speelgoed van DJECO is voor ons een feest om uit te mogen pakken. We hebben (bijna) alles weer op voorraad en verwachten nog enkel geweldige nieuwe artikelen. Welk DJECO speelgoed staat bij jullie bovenaan de lijst? Onze jongste dames zijn vooral dol op de Artytoys prinsessen, een perfect cadeau voor in de schoen!.

 

Ons 1 na jongste meisje kwam vandaag Crayola uitpakken. Zij is in november jarig en moest (zoals dat kleine jarigen betaamt, goed op tijd) komen kijken of haar lievelingscadeau wel geleverd werd. En ja hoor, het zat er tussen. Crayola heeft geweldige stiften maar ook uitdagende knutselsets voor wat oudere kinderen. Binnenkort een groot aanbod Crayola in onze shop. Hou maar wat ruimte over in de zak van Sinterklaas want kinderen die van kleuren en knutselen houden zullen niet kunnen kiezen.

Posted in Houten speelgoed Speelgoed DJECO By Magazijn Psikhouvanjou

Petit Monkey

27 Sep 2016 14:59:53

Eindelijk kunnen wij het vol trots van de daken schreeuwen: PSikhouvanjou heeft een nieuwe merknaam voor haar eigen lijn - Petit Monkey-

Petit Monkey is een fris nieuw merk van Nederlandse afkomst. Petit Monkey brengt prachtig geillustreerd speelgoed en toffe kinderkamer accessoiries. Ze ontwikkelen artikelen die perfect passen binnen de kinderwereld, ze zijn kleurrijk, illustratief, ze stimuleren hun fantasie én maken bovenal blij.
Petit Monkey heeft een uitgebreid aanbod kinderkamer accessoires zoals nestings dolls, nachtlampjes en tipi kastjes maar ook een nieuwe lijn met speelgoed en kinderservies met melamine borden, bekers en lunchboxen

 

3 Jaar geleden begonnen wij met onze eerste eigen artikelen. De eerste 5 melamine bordjes, ontworpen door onze favoriete illustratrice, Helen Dardik werden er al gauw 10 en langzaam maar zeker stroomden onze wholesale schappen vol artikelen. Na onze verhuizing afgelopen maart 2016 werd het tijd om onze producten een eigen gezicht te geven. Helen Dardik werd gevraagd om een logo te ontwerpen en inmiddels staat de naam ook officieel geregistreerd. Petit Monkey is van ons voor jullie apen!

                            

Petit Monkey bedenkt artikelen die wij in onze shop missen. Daarbij zoeken wij illustratoren die perfect zijn bij een bepaald artikel. We werden graag samen met Helen Dardik, Suzy Ultman en Cristina van Haciendo el Indio is een van onze nieuwkomers. 

 

Natuurlijk blijft PSikhouvanjou verder gaan zoals je van ons gewend bent. Elke week een nieuwsbrief met moois van over de hele wereld. Als hofleverancier van Sinterklaas zijn wij inmiddels weer erg druk om de shop te vullen met heel veel moois, de eerste pakjes zijn alweer onderweg naar de hulpsinterklazen. 

 

Posted in Kinderkamer accessoires Speelgoed By Magazijn Psikhouvanjou

Le Toy Van - Houten speelgoed

31 May 2016 14:03:58

Le Toy Van, prachtig houten speelgoed om de leukste rollenspelen mee te spelen. Le Toy Van blinkt met hun Honeybake lijn; houten versies van keukengerei. Perfect om vadertje en moedertje mee te spelen of om een houten keukentje mee aan te kleden. Mix beslag met de Le Toy Van mixerset, bak een broodje in de broodrooster en je nepontbijtje is klaar. Topstuk is de Le Toy Van wasmachine, een pastelkleurige wasmachine die dankzij een boel details goed is voor uren speelplezier.Onze bestsellers van Le Toy Van begrijpen wij heel goed. De lekkerste ijsjes, cake, cupcakes en een prachtige verjaardagstaart. Het een nog lekkerder dan het ander. Pas op dat je er niet stiekem toch je tanden in zet, deze prachtige etenswaren zijn helaas gemaakt van hout. (Wel goed voor de lijn, dus schuif gerust aan bij het theekransje van je zoon of dochter.)

le toy van woodlander racele toy van woodland races allemaal

 

Voor de allerkleinsten heeft Le Toy Van de Petitlou lijn. Onze nieuwste aanwinsten uit deze lijn zijn de Le Toy Van woodland racers, grappige dieren in rare racewagentjes.  Wat dacht je van Le Toy Van woodland racer mier, een mier in een potlood, of een Le Toy Van woodland racer rabbit, een muis die rondrijdt in een wortel.

De Le Toy Van klok blink uil is onze grote wijze vriend. Leer klokkijken met deze mooie uil. En heb je er genoeg van? Dan doe je zijn oogjes dicht. Topstuk uit de Petitlou collectie is toch wel Le Toy Van mama bear tunnel puzzel. Een mooie vormenpuzzel waar je ook mee kunt spelen. Maak een holletje voor mama beer en haar kleintje, en speel lekker verder met je dierenvrienden. 

Le Toy van Mama Bear puzzel

 

Posted in Speelgoed By Magazijn Psikhouvanjou

Skip Hop rugzakken en meer!

9 Apr 2015 14:49:09

Jaaa! Er is gezinsuitbreiding bij de Skip Hop rugzakken familie! De jongste telgen rugzak panda en egel zijn inmiddels al op veel kinderdagverblijven en schoolpleinen te vinden dus het werd hoog tijd voor een nieuwe rugzak. Benieuwd welk familielid we mogen verwelkomen? 
We mogen vanaf juni kennis gaan maken met de rugzak Eenhoorn!  Met haar zachtgele snoetje, roze oortjes en zilverkleurige hoorn vertederde ze ons direct. Deze zomervakantie kun je dus lekker achterover leunen en hoef je niet te speuren naar een nieuwe want de keuze is gauw gemaakt, de eenhoorn staat met stip op 1!
 

Is je kindje toch niet onder de indruk van de Skip Hop rugzak eenhoorn, dan hebben we natuurlijk nog veel meer keus. Onze kinderen wandelen naar school met een vlinder en een panda op de rug, en de uil is misschien wel de bekendste rugzak. Voor de dino-fans is er ook een echte rugzak dino, en ben je dol op sprookjes? Dan kies je vast de rugzak vos. Kortom, keus genoeg en voor ieder wat wils, neem snel een kijkje in de shop.

Sinds kort hebben wij ook speelgoed van Skip Hop in ons assortiment. Een assortiment babyspeelgoed vanaf 3 maanden. Dankzij het kleurgebruik en de speelse uitstraling is het speelgoed binnen no time favoriet in de box of op het speelkleed. De Skip Hop roll around rammelaars zijn gemaakt om mee te rollen, spelen en om in te bijten. Dankzij de grote openingen zijn de around rammelaars makkelijk om vast te houden voor kleine babyhandjes!

Voor kleine (en grotere) muzikanten is de accordeon egel een super cadeau. Ook dit speelgoed is gemaakt om in te bijten en zodra je kleine muzikant eraan duwt en trekt maakt de egel muziek.
Op zoek naar een kraamcadeau? Je maakt de nieuwe wereldburger erg blij met een mooi artikel van Skip Hop, een cadeau waar nog jaren mee gespeeld kan worden!. 

Posted in Speelgoed Kinderrugzak By Coretty Wierdsma

DJECO 60 jaar speelgoed

11 Mar 2015 09:54:11

Ons bekendste speelgoedmerk is opgericht in 1954, wat betekent dat DJECO dit jaar 60 jaar bestaat en dus al 60 jaar het mooiste speelgoed maakt.

De geschiedenis van DJECO in een notendop.(Het lijkt wel een sprookje!).

1954: De moeder van Frederic is manager bij een vakantiekamp. Naast haar werk maakt ze spelletjes voor haar dochter. Educatieve kleine spelletjes als domino en lotto. Als ik me dit voorstel zie ik wapperende franse schortjes en een moeder die avonden werkt aan mooie spelletjes voor haar kinderen. Zou het zo gegaan zijn? 

1960: Het eerste succes voor DJECO, zij winnen diverse awards voor hun designs. Gelukkig maar, dit geeft ze natuurlijk een steun in de rug om vooral door te gaan met hun passie: Speelgoed maken.

1970: DJECO valt stil. Op de site van DJECO wordt deze periode omschreven als een diepe slaap. Gelukkig worden ze weer wakker wanneer Frederic volwassen is!
 

1989: Frederic zet zijn kantoor op in hun voormalige pakhuis aan de Seine. Hij start met de import van speelgoed van over de hele wereld en bezoekt alle 4 de windstreken, op zoek naar het mooiste speelgoed. 

1997 en daarna: In het hoofd van Frederic ontstaan spellen en speelgoed dat hij nergens heeft kunnen vinden en hij besluit deze zelf te laten produceren. Een lijn educatief speelgoed met een artistieke inslag is geboren en helemaal nieuw in de speelgoedindustrie. Houten puzzels, houten speelgoed en kartonnen puzzels worden aan de DJECO collectie toegevoegd. Het bedrijf groeit en er komen kaartspellen en bordspellen bij. 
In 2004 trekt er een wonderlijke golf door de kinderkamers. DJECO start met hun lijn kinderkamer decoratie en kinderkamer accessoires. In 2006 worden er knutselpakketten en een innovatieve collectie creatieve vakantiespellen toegevoegd.

Dankzij het design en de hoge kwaliteit die bij DJECO voorop staan worden er elk jaar nieuwe ontwerpen en versies van bestaand speelgoed toegevoegd.

Wij wensen DJECO en Frederic nog vele jaren en Lang en Gelukkig! 

 

Posted in Speelgoed DJECO By Coretty Wierdsma
Set Descending Direction

1-10 of 14

Page:
 1. 1
 2. 2
 • Questions?
  0572 - 700 203
 • NL + BE Free shipping
  from € 75,00
 • Secure ordering
  and payment
 • Money back guarantee
Wee Gallery Vilac Skip Hop Kid O Janod Petit Monkey Ferm Living DJECO Zü Wobbel Jeune premier Roommate Nobodinoz Eef Lillemor Plan Toys Noodoll BLAFRE Jellycat Le Toy Van Tellkiddo Kids Concept Liewood
PSikhouvanjou gets a rating of 9.2 / 10 out of 790 ratings.