Ik word er zo blij van; de categorie posters in onze shop doorkijken en lijstjes maken van onze (en jullie!) favoriete posters voor de kinderkamer. Vandaag hebben we lekker de tijd genoemen om een top 3 van posters te maken. Posters voor een jongenskamer én een meisjeskamer. 

Je favoriete poster is een goed uitgangspunt voor de inrichting van de kinderkamer. Gebruik de poster als een leidraad bij het vinden van een kleur of behang voor op de muur. Of gebruik juist een contrasterende kleur om de poster mooi uit te laten komen. Een paar mooie kinderkameraccessoires erbij en klaar is Kees! (Of Sophie, of Daan.)
Ben je de poster beu, dan vervang je hem makkelijk door een ander exemplaar en dus heb je in een handomdraai een 'nieuwe' muur.  
Door onze klanten worden er ook vaak een paar pompoms in bijpassende kleuren bijbesteld. De vouw je in een handomdraai en zorgen voor nog meer sfeer in de kinderkamer. Hou onze online shop in de gaten, onze collectie posters voor de babykamer en kinderkamer wisselt regelmatig. Is jouw favoriete poster uitverkocht? Geen nood, ons aanbod posters is groot genoeg!

Onze TOP 3 posters voor de jongensslaapkamer

     

poster 1 Walnut en Walrus Aap 50 x 70 cm €29.95
poster 2 Lemonade Monster 50 x 70 cm €14.95 
poster 3 Fine Little Day Apple Papple 50 x 70 cm €12.95