Van groot naar klein, voor groot en klein.....
Door ons vorige blog raakten we op dreef en konden we niet anders dan nog een blog typen.
Je kent ze vast van vroeger. Nesting Dolls. Russische poppetjes die je in elkaar 'nestelt', ook wel babushka's of matroeska's genaamd. Wij droomden van een eigen lijn, 1 vol kleur en 1 in zwart-wit. Mooi voor op de kinderkamer als accessoire maar ook geschikt voor volwassenen.

We waren al tijden fan van het werk van Becky van Sketch Inc en 1 + 1 werd 2... Zij zou onze zwart-witte nesting dolls gaan maken! Een samenwerking was geboren en inmiddels blijkt dit een grandioos succes te zijn. De Sketch Ink Nesting dolls kom je regelmatig tegen op instagram en sieren menig woon- en kinderkamer. En wat wij erg leuk vinden om te zien... De Sketch Inc Nesting Dolls mogen we regelmatig inpakken als kraamcadeau, wat zullen er veel baby's een mooi kamertje krijgen!

Voor de nesting dolls vol kleur dachten wij direct aan onze favoriet; Helen Dardik. Na een paar voorstellen werd de Nesting Doll serie van Helen Dardik geboren. Nesting Dolls die kunnen figureren in het sprookje van Goudlokje. Onze favoriet is de kleinste doll, het otterje. Helen Dardik heeft aan alle details gedacht en het resultaat was nog mooier dan we durfden te dromen. De Helen Dardik Nesting Dolls zijn leuk voor een jongenskamer en een meisjeskamer en een ideaal kraamcadeau.

 

De nesting dolls van Petit Monkey zijn een prachtige accessoire voor de kinder- en babykamer.