Wij zijn op zoek naar iemand die multifunctioneel inzetbaar is, met ons mee wil groeien en onderdeel wil uitmaken van het succes van PSikhouvanjou + Petit Monkey. Het team en onze werkwijze is een belangrijk onderdeel van dit succes, wij hebben een gezicht door de wijze van communiceren. Deze is eerlijk, duidelijk, direct en snel, er is veel mogelijk maar er zijn ook grenzen.

PSikhouvanjou + Petit Monkey
Sinds 2008 een webshop met kinderkameraccessoires en speelgoed. Wij lopen graag voor de muziek uit als het gaat om nieuwe trends & artikelen daarom is het assortiment altijd verrassend en uniek. Onze persoonlijke aandacht en een feestelijke manier van inpakken wordt al jarenlang door onze klanten bijzonder gewaardeerd en maakt PSikhouvanjou tot een unieke webshop.
PSikhouvanjou levert aan consumenten en binnen de zakelijke tak wordt het eigen merk Petit Monkey wereldwijd in de markt gezet. Je werkt in een team van 7 medewerkers.

Ons motto: wij zijn altijd in beweging, in ontwikkeling en elke verandering is een nieuwe kans

Functie
Lees voordat je solliciteert de vacature goed door want werken bij een webshop is veel meer dan het uitpakken van goederen en het feestelijk klaarmaken van bestellingen naar onze klanten. Ben je flexibel, stressbestendig, gestructureerd, hou je hoofd koel en kun je bergen werk verzetten, dan ben jij misschien wel de collega die wij zoeken.

Jij bent verantwoordelijk voor de correcte orderverwerking, contact met de klant, het afhandelen van problemen en je hebt contact met de toeleveranciers. Je bent multifunctioneel inzetbaar en hebt potentie om je takenpakket uit te breiden (voorbereiden van beeld, het online zetten van artikelen, het beheren van de shop & voorraden)


Herken jij de volgende eigenschappen?
✔ flexibel
✔ zelfstandig
✔ gestructureerd
✔ klantgericht en klantvriendelijk
✔ denken in oplossingen 
✔ minimaal 3 jaar werkervaring + afgeronde MBO opleiding / HBO is een pré  
✔ zeer handig met computer/ en programma’s
✔ beheers de Engelse taal
✔ beheers de Franse taal is een pré 

Dan bieden wij jou graag
Een leuke afwisselende baan waarin je onderdeel uitmaakt van een team maar wel zelfstandig werkt. 

✔ minimaal 21-24 uur contract
✔ een prettige actieve werksfeer
✔ innovatieve werkomgeving
✔ doorgroeimogelijkheden 
✔ marktconform salaris 

Ben je nog steeds enthousiast? Woon je maximaal 30 auto rijminuten vanaf Heino?

Mail ons dan je CV, foto en je motivatie naar c.wierdsma@psikhouvanjou.nl tav Coretty Wierdsma. Sollicteren kan tot vrijdag 16 december 2016.