Set Descending Direction

1-10 of 78

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

De nieuwste collectie kinder rugzakken van Jeune Premier staat nu online. Super toffer rugzakken en schooltassen om jaren mee naar school te nemen. De kinderrugzakken zijn de allermooiste van het plein en dankzij hun goede ontwerp en kwaliteit zijn deze rugzakken slijtvast en dus heel geschikt voor de basisschool!

De kinderrugzakken small zijn perfect voor het kinderdagverblijf of de peuterspeelzaal. Ruim genoeg om een appel en eventuele verschoning in mee te nemen, of in te pakken wanneer je op stap gaat met je peuter. Ook is er ruimte voor een broodtrommel dus de tas kan ook nog even mee naar de basisschool.

De kinderrugzakken large voor de basisschool zijn een maat groter, en ruim genoeg om een broodtrommel, drinkfles en fruitbakje in mee te nemen. Ideaal als rugzak voor kinderen vanaf 8 jaar.

Elk jaar kijken wij uit naar de nieuwe ontwerpen van de Jeune Premier kinderrugzakken. Dit jaar zijn er weer prachtige thema's. Wat denk je van een rugzak met een poedel? Dino's en bliksemflitsen... De kinderrugzakken zijn superstoer en perfct afgewerkt. Kies de favoriet van je kindje en de tas maakt de pauze op school nog leuker!


Jeune Premier kinderrugzak poedelJeune Premier kinderrugzak dinoJeune Premier kinderrugzak cherry

Posted in Overblijven Kinderrugzak Rugzakken By Coretty Wierdsma

Ooh Noo, of liever; Ooh Yes!! Wat een geweldig merk is Ooh Noo. Houten speelgoed van hoge kwaliteit. Niet alleen mooi voor kinderen maar ook voor ouders die van design houden. De Ooh Noo poppenwagen is een poppenwagen met de vorm van een maan. Prachtig, een geweldig ontwerp met het echte Ooh Noo handschrift. De poppenwagen is natuurlijk bedoeld om mee te spelen, maar wij dromen van het inrichten van ene babykamer of kinderkamer en de poppenwagen neer te zetten als accessoire. Een klein peutertje die voorzichtig de eerste meters maakt achter deze poppenwagen.... Wij raken niet uitgedroomd.    

                                                                           Ooh Noo poppenwagen en alphabet blocks blog

Maar Ooh Noo maakt meer moois. De alphabet blocks kom je inmiddels veel op instagram tegen. Wij verkopen de alphabet blocks met warte letters. Mooi om een naam neer te zetten op de kinderkamer, maar natuurlijk allereerst bedoelt om mee te spelen. Stapelen maar!! 

                       ooh noo alphabet blocks-blog

 

 

De Ooh Noo litlle village serie is ook ene geweldig kraamcadeau. Een mooi rond vloerkleed met een weg erop. Met autootjes rijd je over de wegen. De houten little village serie maken je spel compleet. Grote houten speelstukken, waarmee je een stad na bouwt. De stukken voelen lekker zacht en licht aan, maar zijn toch echt van hout. Wij dromen nog even verder van het opnieuw inrichten van de kinderkamer... Zet jij Ooh Noo bovenaan de lijst met allerliefste kraamcadeau's?

 

SunnyLife

14 Mar 2017 14:39:53

Zonovergoten. Zo noemen wij nieuwkomer SunnyLife. Helemaal uit Australie komt dit geweldige vrolijke merk. In Australie hebben ze natuurlijk veel meer zon- en zwemuren dan in Nederland, niet gek dat ze daar deze fijne luchtbedden en buitenspeelgoed maken. lekker exotisch, veel cactussen, watermeloenen en ijsjes. Laat de zomer maar komen! 

 

                                         SunnyLife sproeier moby dick blog

 

SunnyLife sproeier Moby Dick is mijn grote favoriet. Een mooie grote walvis die je aansluit op de tuinslang. Uit de sproeier op zijn hoofd komen waterstralen. Natuurlijk superleuk om doorheen te springen en in het water te spelen! In plaats van spelen met water is het natuurlijk ook heerlijk op op je luchtbed op of aan het water te liggen. SunnyLife heeft een prachtig assortiment. Een cactusluchtbed, watermeloen, ananas of regenboogluchtbed, we hebben ze allemaal!

 

Posted in Buitenspeelgoed By Coretty Wierdsma

Nachtlampjes kinderkamer

1 Mar 2017 08:54:40

Nachtlampjes voor de kinderkamer zijn er in allerlei soorten en maten. Wat dacht je van nachtlampje uil op je nachtkastje, of een ananas? In onze webshop verkopen wij de allerleukste nachtlampjes voor de kinderkamer en natuurlijk zijn de nachtlampjes ook zeer geschikt voor je eigen kamer. 

 

De nachtlampjes van Petit Monkey hebben allemaal een LED lampje. De LED wordt absoluut niet warm en is kindvriendelijk. Onze kinderkamer nachtlampjes zijn gemaakt van 100% PVC, BPA & phthalate vrij en natuurlijk zijn ze CE gecertificeerd. De nachtlampjes van Petit Monkey gaan na ongeveer 60 minuten vanzelf uit. Dat is voor ons een voorwaarde voor een nachtlampje voor de kinderkamer; het nachtlampje staat niet onnodig de hele nacht aan en geeft je kindje genoeg tijd om met een lichtje aan in slaap te vallen. 

 

Benieuwd naar onze bestsellers? Petit Monkey nachtlampje panda en polar sieren al menig kinderkamer. Dit geweldig lieve ontwerp van Suzy Ultman geeft een zacht licht. De vorm van de nachtlampjes is perfect voor kinderhanden en natuurlijk willen de nachtlampjes mee als je kindje gaat logeren. Hou je meer van kleur op de kinderkamer? Kies dan voor nachtlampje uil of bunny, we verkopen ze in te gekke kleuren zoals indian ocean en Peach pink. 


Posted in Kinderkamer accessoires Kinderkamer Verlichting By Coretty Wierdsma

Meri Meri Home online

22 Feb 2017 16:14:14

 

                                                      Meri Meri Home collectie blog

Meri Meri Home, de nieuwste collectie van Meri Meri verkopen wij online in onze webshop! We kennen Meri Meri van de slingers en party accessoires. Maar dit jaar werden wij aangenaam verrast door de Meri Meri Home collectie. De Unicorn was het eerste kussen dat wij zagen.... En natuurlijk waren wij meteen verliefd. Prachtige manen, en gouddraad in de staart, de Meri Meri Unicorn laat ons in eenhoorns geloven. Bijpassend heeft Meri Meri een aantal posters ontworpen. Deze worden online verkocht in een set van 2. De poster Unicorn is gedrukt met gold foil print, zoals dat bij eenhoorns hoort te zijn. Deze collectie is zo mooi van kleur en combineert gemakkelijk met andere merken en stylen.

                             

Ook aan  de avonturiers en stoere dierenvrienden heeft Meri Meri in haar Home collectie gedacht. Wat dacht je van een stoere slang. Deze knuffel, zo zacht als een kussen, is maar liefst 134 cm lang!! Bijpassend zijn er jungle posters. 2 stoere posters in prachtige heldere kleuren. 

              Meri Meri home posters kinderkamer     Meri Meri home kussens kinderekamer

 

Posted in Kussens Kinderkamer Kinderkamer accessoires By Coretty Wierdsma

Wodibow houten speelgoed

22 Feb 2017 13:41:03

Wodibow houten speelgoed. Wow!!! Bij het uitpakken van de artikelen van het jonge merk Wodibow werd ik ontzettend blij. De prachtige houten verpakkingen, tot in detail uitgewerkt, maken van dit speelgoed een echte MUSThave. Houten tonnetjes met het logo van Wodibow erop gebrand. En op het etiket zit zelfs een datum stempel. Zo weet je wanneer jouw Wodibow speelgoed gemaakt is. Daar worden wij heel, heel blij van!

Wodibow 4 seizoenenboom

De verpakking van de Wodibow 4 seizoenenboom is gemaakt uit 1 stuk hout in de vorm van een plantenbak. De Wowdibow 4 seizoenenboom is daardoor bijna te mooi om uit te pakken. We konden het natuurlijk niet laten en moesten kijken of de binnenkant ook zo mooi is. Nou, reken maar! De 4 seizoenenboom bestaat uit maar liefst 58 stukken. Zet de houten boom neer en vul de takken. Bladeren, fruit, sneeuw, elk stukje is magnetisch dus maak je allermooiste boom. 

 

De wowdibow krijtfiguren (ook wel chalking) zijn ook prachtig. Bouw een stad, bomen, of laat je fantasie de vrije loop. Klaar met bouwen? Geef je huisjes dan een mooie deur, gekleurd dak of teken fruit op de bomen.., Gegarandeerd uren speelplezier met de Wodibow chalking sets...! Wij gaan snel de Wodibow emoying set uitpakken en hopen daarbij weer net zo verrast te worden! 

 

Posted in Houten speelgoed MUSThaves By Coretty Wierdsma

Skip Hop Zoo rugzakken

21 Feb 2017 14:29:12

Skip Hop Zoo rugzakken, op elk schoolplein kom je ze tegen. Vrolijke rugzakken in de vorm van een dier. Het valt niet mee om je favoriet te kiezen. Gelukkig zijn onze kinderen daar veel beter in. Welke Skip Hop Zoo rugzak mag voortaan met jouw kindje mee naar school? De rugzakken zijn natuurlijk het allerleukst als je ze combineert met de bijpassende drinkflessen en lunchboxen. En sinds deze week verkopen wij ook de Skip Hop kinder paraplu's, dus ook in de regen sta je vrolijk op het schoolplein. Helemaal in stijl Met alle vrolijke Zoo dierenvrienden.

 

Skip Hop Zoo rugzak

Posted in Kinderrugzak By Coretty Wierdsma

Kiko+ speelgoed

21 Feb 2017 14:10:33

Kiko+ speelgoed, een prachtig met houten kraamcadeau's, houten pullback auto's, de welbekende Kiko+ Gatcha Gatcha en onze grote favoriet: de Kiko+ Usagi, 2 mooie houten tuimelhaasjes die een zacht tinkelend geluidje maken wanneer je ze beweegt.

 

                          Kiko+ speelgoed Usagi kraamcadeau Kiko+ speelgoed auto

 

Het speelgoed van Kiko+ is heel leuk om mee te spelen. Het daagt uit en door het simpele ontwerp draagt het bij aan je fantasie. Maar wij vinden het speelgoed vooral heel erg mooi. De prachtige houten pullback auto's s uit de Kuruma serie van Kiko+. zijn hier een goed voorbeeld van.  Trek de auto naar achter, laat los... En racen maar! De Kiko+ auto's zijn gemaakt van beukenhout, hebben een versierd dak en mooie details. Bijna te mooi om mee te spelen...!

De merknaam Kiko+ is opgebouwd uit Ki, japans voor kind, en Ko, japans voor hout. En de +? Dat slaat op de samenwerking die Kaz, de ontwerpster achter Kiko+ heeft met alle mensen die betrokken zijn bij het produceren van het prachtige houten speelgoed. En wat er ook fijn is aan dit geweldige merk? Al het speelgoed is voorzien van een CE-keurmerk en gemaakt van FSC goedgekeurd hout. Met een product van Kiko+ geef je dus een heel verantwoord (en vooral ook mooi!) kraamcadeau!

 

                         Kiko+ speelgoed usagi kraamcadeau blog

 

Posted in Houten speelgoed Speelgoed By Coretty Wierdsma

Kinderparaplu's

15 Feb 2017 15:48:23

De doorzichtige kinderparaplu's van BANDJO waren de eerste kinderparaplu's die wij verkochten. Als warme broodjes vlogen ze de shop uit, een artikel waar onze klanten duidelijk op zaten te wachten. Tijdens onze speurtocht naar meer leuke kinderparaplu's begrepen wij wel waarom: ze zijn bijna niet te vinden. Natuurlijk zijn er versies die ook leuk zijn maar net die ene paraplu die bijna te mooi is om te gebruiken... Maar we hebben ze gevonden. 

kinderparaplu doorzichtig

 

Vooral de doorzichtige kinderparaplu's vallen in de smaak. Terwijl je in de plassen stampt is het natuurlijk ook heel leuk om om je heen te kunnen blijven kijken. Dikke druppels maken niks meer uit, paraplu uitklappen en spelen maar! De doorzichtige paraplu's van BANDJO  verkopen wij in verschillende versies. Allemaal met een vrolijk patroon en een bijpassend vrolijk gekleurd handvat. De skip Hop paraplu's hebben een handig doorkijk venster aan de voorkant.
                         Skip Hop paraplu doorzichtig 

 

De kinderparaplu's van Dotcom zijn dan wel niet doorzichtig, maar zeker zo mooi! Een kinderparaplu met krokodillen, tijgers of misschien wel heel veel dieren, welke is jouw favoriet? Onze voorkeur doet er niet toe, als onze kleine vrienden maar lekker zingen in de regen... Onder hun eigen paraplu!

Skip Hop kinderparaplu doorzichtig ladybirdSkip Hop kinderparaplu doorzichtig bij

 

 

Posted in Kinderrugzak By Magazijn Psikhouvanjou

Wee Gallery, bekend van de kijkkaarten maar inmiddels verkopen wij een breed assortiment kraamcadeau's. Wee Gallery maakt prachtige zwart wit soft books, nesting dolls en zelfs mooie groeimeters. Kortom: Ben je op zoek naar een zwart wit kraamcadeau, dan moet je bij Wee Gallery zijn!

De alom bekende kijkkaarten hoeven wij niet meer uit te leggen. De prachtige zwart wit afbeeldingen zijn inmiddels echte klassiekers voor een kraamfeest of geboorte. Maar de toffe Soft books vlogen onze shop ook uit, en dat begrijpen wij wel! 

                           Wee gallery Soft Book wild inside

De Wee Gallery soft books zijn er in 2 varianten: wild en garden. De soft books bestaan uit 6 uitvouwbare bladzijden van katoen, gevuld met polyester. De afbeeldingen zijn in zwart/wit met roze wangetjes, door het grote contrast al heel snel te zien door je kindje. Een soft boek is een perfect kraamcadeau! 
                                Wee Gallery Soft Book Garden  Wee Gallery Soft Book Wild

                          

Wee Gallery groeimeters zijn bij ons te koop in 3 verschillende varianten: Safari, woodland & farm. Op de groeimeters vind je afbeeldingen die je kent van de kijkkaarten, ook heel leuk om samen te geven als kraamcadeau! 

 

Posted in Kraamcadeau By Coretty Wierdsma
Set Descending Direction

1-10 of 78

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Questions?
  0572 - 700 203
 • NL + BE Free shipping
  from € 75,00
 • Secure ordering
  and payment
 • Money back guarantee
Wee Gallery Vilac Skip Hop Kid O Janod Petit Monkey Ferm Living DJECO Zü Wobbel Jeune premier Roommate Nobodinoz Eef Lillemor Plan Toys Noodoll BLAFRE Jellycat Le Toy Van Tellkiddo Kids Concept Liewood
PSikhouvanjou gets a rating of 9.2 / 10 out of 790 ratings.