Facebook title

Kids umbrella's

Kids umbrella's

Grid List

Set Descending Direction

34 Item(s)

Grid List

Set Descending Direction

34 Item(s)

Kids umbrella's

Wij hebben veel leuke kinderparaplu’s met de mooiste en grappigste illustraties! De nieuwe doorzichtige paraplu’s  van DJECO zijn wel errug leuk. Omdat de paraplu transparant is zijn ze extra veilig, je kunt er doorheen kijken. En dat maakt het natuurlijk ook veel leuker want je kunt van onder je parapluutje de druppeltjes zien vallen!

Buiten spelen is toch eigenlijk veel leuker in de regen? Lekker in de plassen springen en de regenjas aan! Maar om toch een beetje droog te blijven is een kinderparaplu wel heel erg handig. Zo kun je toch lekker buiten spelen, naar school lopen of boodschapjes doen!

Koop je kinderparaplu’s online van de mooiste merken DJECO, Skip Hop en VILAC. Voor jongens hebben we grappige printjes met robots en dieren voor de meisjes zijn er nog meer paraplu’s in roze, met bloemen en vooral de DJECO paraplu’s zijn voor de meiden heel favoriet
Een kinderparaplu is niet alleen leuk om te krijgen maar ook om te geven als verjaardagscadeautje voor een kinderverjaardag.

IS EEN KINDERPARAPLU WEL VEILIG?
De allernieuwste kinderparaplu's van DJECO hebben kindervriendelijk frame, metaal is vervangen door glasvezel en ze hebben kind veilige sluiting waar geen kindervingers in kunnen komen. De nieuwste kinderparaplu's zijn goed diep waardoor je nog beter droog blijft tussen de buien door..
Regen is geen reden om binnen te blijven, trek je laarzen en neem je kinderparaplu mee en trotseer de regen.

  • Questions?
    0572 - 700 203
  • World wide
    shipping
  • Secure ordering
    and payment
  • Money back guarantee
Wee Gallery Vilac Janod Petit Monkey Ferm Living DJECO Tender Leaf Plan Toys KidsDepot Nobodinoz BLAFRE Jellycat Le Toy Van Trixie Kids Concept Liewood
PSikhouvanjou gets a rating of 9.3 / 10 out of 1651 ratings.