Backpacks

Backpacks

Grid List

Set Descending Direction

1-64 of 99

Page:
 1. 1
 2. 2

Grid List

Set Descending Direction

1-64 of 99

Page:
 1. 1
 2. 2

Backpacks

Kinderrugzakken een zeer uitgebreid assortiment rugzakken. Kleine kinderrugzakken voor peuters en kleuters voor mee naar het kinderdagverblijf of de kleuterschool en grotere kinderrugzakken voor kinderen die naar de basisschool gaan. In de XL rugzak passen veel schoolspullen zoals A4 mappen geschikt voor kinderen van de hogere groepen op de basisschool.
Welke maat kinderrugzak heb je nodig? In de beschrijving kun je de maten en eigenschappen vinden, zodat je zelf kunt beoordelen welke kinderrugzak het meest geschikt is voor jouw kind. Onze tip is om je huidige kinderrugzak te meten en dan te bepalen wat er mee naar school gaat zoals een broodtrommel en drinkflessen.  
PSikhouvanjou besteedt veel zorg aan de keuze van de verschillende soorten en merken kinderrugzakken in haar assortiment. Bestel online altijd de nieuwste collectie kinderrugzakken van de mooiste merken zoals BLAFRE, Jeune Premier, ENGELpunt, SKIP HOP, Petit Monkey en Sticky Lemon.

 • Questions?
  0572 - 700 203
 • NL + BE Free shipping
  from € 75,00
 • Secure ordering
  and payment
 • Money back guarantee
Wee Gallery Vilac Skip Hop Kid O Janod Petit Monkey Ferm Living DJECO Zü Wobbel Jeune premier Roommate Nobodinoz Eef Lillemor Plan Toys Noodoll BLAFRE Play & Go Le Toy Van Tellkiddo Kids Concept Liewood
PSikhouvanjou gets a rating of 9.3 / 10 out of 660 ratings.