Facebook title

Backpacks

Backpacks

Grid List

Set Descending Direction

56 Item(s)

Grid List

Set Descending Direction

56 Item(s)

Backpacks

Kinderrugzak een zeer uitgebreid assortiment, een kinderrugzak small voor peuters en kleuters voor mee naar het kinderdagverblijf of de kleuterschool. Welke maat kinderrugzak heb je nodig? In de beschrijving kun je de maten en eigenschappen vinden, zodat je zelf kunt beoordelen welke kinderrugzak het meest geschikt is voor jouw kind. Onze tip is om je huidige kinderrugzak te meten en dan te bepalen wat er mee naar school gaat zoals een broodtrommel en drinkflessen.  
De rugzakken in deze categorie zijn geschikt voor de allerkleinsten, de kleuterschool en groep 3. Zoek je een rugzak voor de hogere groepen van de basisschool ga naar de categorie "rugzakken basisschool"deze rugzakken zijn veel groter en geschikt voor meer schoolspullen.

PSikhouvanjou besteedt veel zorg aan haar assortiment kinderrugzakken, je vindt er veel verschillende soorten en merken. Bestel online altijd de nieuwste collectie kinderrugzakken van de mooiste merken zoals BLAFRE, Jeune Premier, ENGELpunt, SKIP HOP, Petit Monkey en Sticky Lemon.

  • Questions?
    0572 - 700 203
  • World wide
    shipping
  • Secure ordering
    and payment
  • Money back guarantee
Wee Gallery Vilac Janod Petit Monkey Ferm Living DJECO Tender Leaf Plan Toys KidsDepot Nobodinoz BLAFRE Jellycat Le Toy Van Trixie Kids Concept Liewood
PSikhouvanjou gets a rating of 9.3 / 10 out of 1657 ratings.