Facebook title

Speelkleden

Speelkleden

Grid List

Set Ascending Direction

29 Item(s)

Grid List

Set Ascending Direction

29 Item(s)

Speelkleden

Speelkleden zijn een musthave vooor je baby, eerst om heerlijk op te liggen op de grond of in de box. Een speelkleed is ideaal wanneer baies gaan rollen, zitten, kruipen Een activiteitenkleed stimuleertt ook nog eens tal van vaardigheden van je baby, maar is vooral heel erg leuk. Ontdek verschillende texturen en verrassingen op een speelkleed. zoals krakende speeltjes en een spiegeltje, een echte ontdekkingsreis voor de allerkleinsten. Gebruik het speelkleed in de box of op de vloer. Een speelkleed van hoge kwaliteit, er kan naar hartenlust mee gespeeld worden is wat ons betreft een origineel kraamcadeau waar veel plezier aan beleefd kan worden.

PSikhouvanjou besteedt veel zorg aan haar assortiment speelkleden, bij ons vindt je altijd de nieuwste collectie online van alleen de mooiste merken zoals LIEWOOD, Franck & Fisher, Play & Go en Nobodinoz.

  • Questions?
    0572 - 700 203
  • World wide
    shipping
  • Secure ordering
    and payment
  • Money back guarantee
Wee Gallery Vilac Janod Petit Monkey Ferm Living DJECO Tender Leaf Plan Toys KidsDepot Nobodinoz BLAFRE Jellycat Le Toy Van Trixie Kids Concept Liewood
PSikhouvanjou gets a rating of 9.3 / 10 out of 1673 ratings.