Facebook title

Bijtspeelgoed

Bijtspeelgoed

Grid List

Set Ascending Direction

32 Item(s)

Grid List

Set Ascending Direction

32 Item(s)

Bijtspeelgoed

Leuk bijtspeelgoed maakt het doorkomen van de eerste tandjes niet minder pijnlijk maar verlicht wellicht wel wat de pijn. De meeste baby's krijgen hun eerste tandje tussen de 4 en 7 maanden. Eerder of later kan natuurlijk ook, maar het gemiddelde ligt rond de 6 maanden.
De meeste baby's gaan dan kauwen om de pijn te verminderen of te verdoven en voorkom dat ze hiervoor speelgoed, de rand van box of bed of op hun speen gaan kauwen en is speciaal bijtspeelgoed wat 100% veilig is en zeer geschikt is voor die doorkomende tandjes.

Wij hebben een groot en gezond assortiment speelgoed, de nieuwe bijtspeeltjes van Oli & Carol zijn een gezonde en grappige keuze. De bijtring van Konges Slojd is het bijtspeetje van 2019 een musthave voor elke mama, ook LIEWOOD heeft bijtspeelgoed met prachtige Deens design en Petit Monkey heeft super leuke dieren als bijtspeeltje en deze speeltje hebben nog een extraatje er zit een belletje in dus is ook meteen een rammelaar.

Geef een leuk bijtspeeltje als kraamcadeau, met het bijtspeelgoed van PSikhouvanjou wordt het doorkomen van tandjes iets minder vervelend.

  • Questions?
    0572 - 700 203
  • World wide
    shipping
  • Secure ordering
    and payment
  • Money back guarantee
Wee Gallery Vilac Janod Petit Monkey Ferm Living DJECO Tender Leaf Plan Toys KidsDepot Nobodinoz BLAFRE Jellycat Le Toy Van Trixie Kids Concept Liewood
PSikhouvanjou gets a rating of 9.3 / 10 out of 1682 ratings.