Facebook title

Badspeelgoed

Badspeelgoed

Grid List

Set Ascending Direction

21 Item(s)

Grid List

Set Ascending Direction

21 Item(s)

Badspeelgoed

Het leukste badspeelgoed voor nog meer pret in bad! Badspeelgoed wat lekker drijft in bad zoals dieren, bootjes en vissen en wat lekker snel droogt wel zo hygiënisch.
Voor de allerkleinsten gebruik je de Moluk regenwolk om je baby heerlijk nat te druppelen wanneer ze groot genoeg zijn zullen ze er uren met de wolk in bad spelen. De Lilliputiens jungle badbekers vinden wij ook een musthave voor elk bad. Vul de 3 badbekers met water en kijk wat er gebeurt. De olifant spuit water uit zijn snuit, de krokodil laat het water uit zijn neusgaten lopen. En de wasbeerbeker heeft gaatjes aan de onderkant, pret gegarandeerd. Gebruik de set ook om te wennen aan het water tijdens het haren wassen, je maakt hier zo een spelletje van.
LIEWOOD heeft ook super leuk badspeelgoed met dino's en dieren zoals: katten en en konijntjes, die heerlijk om het water dobberen. De illustraties van de Splish Splash magische badboekjes krijgen kleur wanneer ze in aanraking komen met water, Wee Gallery heeft een hele assortiment toverkleur badboekjes. En als laatste natuurlijk de toffe Quutopia badpuzzels of het alfabet van Van Pauline geschikt voor kinderen vanaf 3 jr+.

Geef een leuk badspeeltje als kraamcadeau, met het badspeelgoed van PSikhouvanjou wordt het badritueel genieten en volop spelen.

  • Questions?
    0572 - 700 203
  • World wide
    shipping
  • Secure ordering
    and payment
  • Money back guarantee
Wee Gallery Vilac Janod Petit Monkey Ferm Living DJECO Tender Leaf Plan Toys KidsDepot Nobodinoz BLAFRE Jellycat Le Toy Van Trixie Kids Concept Liewood
PSikhouvanjou gets a rating of 9.3 / 10 out of 1559 ratings.