Facebook title

Bibs

Bibs

Grid List

Set Ascending Direction

35 Item(s)

Grid List

Set Ascending Direction

35 Item(s)

Bibs

Een baby slab is onmisbaar ze zijn er in vele soorten: silicone slabben, een slab met een opvangbak, slabben met lange mouwen en natuurlijk de gewone slab want ook daar is niets mis mee.

De slab van dit moment is wel echt de silicone slab deze heeft een handige opvangbak om etensresten op die niet in de mond komen op te vangen en je kleintje leert zo gemakkelijke zelfstandig eten zonder al te veel rommel te maken. Silicone slabben zijn vlekwerend, Foodsafe en vrij van BPA en verkrijgbaar in mooie diepe kleuren oa van Mushie, Bonet en Bonet of silicone slabben met een printje van Konges Slojd en OYOY mini.

LIEWOOD heeft hele fijne waterafstotende slabben met een coating deze zijn er als gewone slab en ook met lange mouwen, voor de echte smeerpoetsen (dat scheelt ons weer wassen). De ecologische slabben zijn gemaakt van gercycled PES en mogen gewassen worden op 30 graden.

  • Questions?
    0572 - 700 203
  • World wide
    shipping
  • Secure ordering
    and payment
  • Money back guarantee
Wee Gallery Vilac Janod Petit Monkey Ferm Living DJECO Tender Leaf Plan Toys KidsDepot Nobodinoz BLAFRE Jellycat Le Toy Van Trixie Kids Concept Liewood
PSikhouvanjou gets a rating of 9.3 / 10 out of 1681 ratings.